Home
Praktijk

Praktijk

Werkwijze

Na een kennismaking en intakegesprek waarin uw hulpvraag duidelijk wordt , verrichten wij logopedisch onderzoek van waaruit een diagnose gesteld kan worden. Aan de hand van deze diagnose geven wij adviezen, voorlichting en volgt zo nodig behandeling van het logopedische probleem. Na afronding van dit traject volgt er een controle afspraak. Zo leveren we optimale zorg op maat, toegespitst op het individu.

Aanmelding

Wij staan u graag te woord. Voor vragen of aanmelding kunt u telefonisch contact opnemen op nummer (023) 5201262 of een mail sturen naar logopedie@velserbroek.info. Wij zullen enkele persoonsgegevens en de hulpvraag noteren en zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken. Een verwijzing van huisarts of specialist is wel noodzakelijk bij aanvraag van de logopedische behandeling.

Vergoeding

Onze praktijk heeft een contract met alle zorgverzekeraars. De basisverzekering dekt in bijna alle situaties de logopedische klachten waarvoor u bent doorverwezen door uw huisarts, specialist of tandarts. Wel betaalt u een deel van de behandeling zelf via het eigen risico (vanaf 18 jaar). Voor een volledig overzicht van de tarieven klikt u hier.

Behandelingen vinden plaats op afspraak. Bij verhindering dient de afspraak telefonisch of per mail tenminste 24 uur van te voren worden afgezegd. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken (ongeacht reden) worden bij u persoonlijk in rekening gebracht en worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Het verzuimtarief bedraagt €30,40 euro.

Openingstijden

Maandag:8:30 – 17:30 uur
Dinsdag:8:30 – 17:30 uur
Woensdag:8:30 – 17:30 uur
Donderdag:8:30 – 17:30 uur
Vrijdag:8:30 – 17:30 uur
Zaterdag:gesloten
Zondag:gesloten