Home
Logopedisten

Logopedisten

9v2

Laura de Haas

Ik ben allround logopedist en werk sinds 2005 bij Logopediepraktijk Velserbroek. Naast (jonge) kinderen met spraak-, taal- of slikproblemen zie ik met grote regelmaat de volwassen (neurologische) cliënt met taal-, spraak-, stem- of slikproblemen. Met name de afwisseling maakt het vak voor mij zo boeiend.

8v4

José Jutjens

Ik werk sinds 1995 bij de praktijk en kom nog elke dag met heel veel plezier naar mijn werk toe. Ik ben preverbaal-logopedist, Hanen-therapeut en werk volgens de principes van de Sensorische Informatieverwerking. Ik behandel alle logopedische problematiek, maar richt mij vooral op zeer jonge kinderen. Behandelgebieden daarbij zijn spraak- en taalverwerving, verbetering van het stemgebruik en voedingsproblematiek.

7v2

Annette Kolvenbag

Ik ben al ruim 25 jaar logopedist en zou nog steeds niet anders willen. De logopedie is een vakgebied dat zich in al die jaren zeer sterk heeft ontwikkeld en voortdurende nieuwe uitdagingen biedt. Elke cliënt is anders en boeiend en vraagt zijn eigen en specifieke zorg op maat. Ik heb veel ervaring mogen opdoen met het behandelen van alle logopedische deelgebieden. De laatste jaren heb ik mij vooral verdiept in het behandelen van lees- en spellingsproblematiek en inmiddels ben ik als naast mijn werk als logopedist, ook dyslexiebehandelaar en aangesloten bij het Dyslexie Collectief Haarlem.

Logopedist-Thamar

Thamar Steenmeijer

Ik ben als allround logopedist sinds 2017 werkzaam bij Logopediepraktijk Velserbroek. In de praktijk werk ik onder andere met volwassenen met (neurologische) spraak-, taal- en slikproblemen en met kinderen met taal- en spraakproblemen. Ik haal mijn passie uit mijn werk om elke cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn/haar hulpvraag. Het geeft mij heel veel voldoening wanneer ik zie dat een cliënt echt vooruitgaat tijdens en na de logopedische behandeling.

Naast mijn werk studeer ik ook nog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik volg daar een master Neurolinguïstiek. Deze studie richt zich op taalproblemen bij volwassenen en kinderen.

”Door jaarlijkse bij- en nascholing, deelname aan twee kwaliteitskringen en het regionaal logopedisten netwerk blijven we alle drie up-to-date en vergroten we onze kennis en vaardigheden”