Home
Logopedisten

Logopedisten

8v4

José Jutjens

Ik werk sinds 1995 bij de praktijk en kom nog elke dag met heel veel plezier naar mijn werk toe. Ik ben preverbaal-logopedist, Hanen-therapeut en werk volgens de principes van de Sensorische Informatieverwerking. Ik behandel alle logopedische problematiek, maar richt mij vooral op zeer jonge kinderen. Behandelgebieden daarbij zijn spraak- en taalverwerving, verbetering van het stemgebruik en voedingsproblematiek.

7v2

Annette Kolvenbag

Ik ben al ruim 25 jaar logopedist en zou nog steeds niet anders willen. De logopedie is een vakgebied dat zich in al die jaren zeer sterk heeft ontwikkeld en voortdurende nieuwe uitdagingen biedt. Elke cliënt is anders en boeiend en vraagt zijn eigen en specifieke zorg op maat. Ik heb veel ervaring mogen opdoen met het behandelen van alle logopedische deelgebieden. De laatste jaren heb ik mij vooral verdiept in het behandelen van lees- en spellingsproblematiek en inmiddels ben ik als naast mijn werk als logopedist, ook dyslexiebehandelaar en aangesloten bij het Dyslexie Collectief Haarlem.

IMG_7771 Foto Femke

Femke Snelderwaard

Sinds april 2020 werk ik met veel plezier in de praktijk. Hier werk ik als allround logopedist met kinderen met taal- en spraakproblemen en heb daarnaast als specialisatie  (neurologische) taal-, spraak- en slikproblemen bij volwassenen.

Ik zie het als een uitdaging om samen met de cliënt en zijn of haar omgeving te werken aan de hulpvraag van de client. Dit geeft mij veel voldoening en maakt dat het vak mij zo boeit.

”Door jaarlijkse bij- en nascholing, deelname aan twee kwaliteitskringen en het regionaal logopedisten netwerk blijven we alle drie up-to-date en vergroten we onze kennis en vaardigheden”