Home
Ervaringen van cliënten

Ervaringen van cliënten

”Een uithangbord voor het vak! Nogmaals hartelijk dank!”

”Het was een feestje voor onze zoon om naar logopedie te gaan. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Daarnaast gaf zij ons goede tips die ons en onze zoon heel erg hebben geholpen. Hij heeft hierdoor flinke stappen gemaakt , waarvan we nooit durfden te dromen dat dit zou gaan gebeuren. Ik raad haar iedereen aan!”

”Gericht op het leeftijdsniveau van onze dochter. Mijn dochter ging altijd met plezier heen, dat is denk ik het grootste compliment. Ze vond de oefeningen leuk en werd op een speelse manier aangeboden.”

”Er wordt heel erg goed naar het kind gekeken. Wat past, wat is nodig en wat is effectief. Dat is heel erg prettig, zowel voor het kind als voor ouders. Ook wordt pro-actief omgegaan met het verloop van de behandeling. Er is een duidelijk plan, met een helder doel waar naartoe gewerkt wordt.”

”Zeer leuke logopedist die ervoor heeft gezorgd dat mijn kind naast taalontwikkeling ook een enorme zelfvertrouwen boost heeft gekregen. Bij de kapper vond mijn kind het spannend totdat hij zijn kapster zag en tegen mij zei: ze lijkt op de praatdokter dus het is oké, niet spannend.”

”Onze logopedist komt op mij zeer kundig over. Snapt heel goed waar de moeilijk punten zitten bij onze dochter. Is geduldig en lief. Maar ook duidelijk en “streng” waar nodig. Hulpmiddelen sluiten goed aan bij school.”

”Vanaf het begin had ze vertrouwen in de communicatievaardigheden van mijn zoon en sprak die uit.”

”Voelde mij heel erg op mijn gemak . Ik had een lastig probleem wat niet vaak voorkomt . Maar degene die mij heeft geholpen deed heel erg haar best om mij van mijn probleem af te helpen . En wat ook is gelukt . Ben zeer tevreden!”

”De logopediste is altijd betrokken en leeft zich goed in de ‘patient’ en weet daardoor precies wat er nodig is en kan dit op een duidelijke manier overbrengen. En ze beschikt over engelengeduld.”

”Een hele fijne kindgerichte aanpak. Spelenderwijs bezig zijn met een de oefeningen en ondertussen mij als ouders tips en adviezen geven werkt heel prettig.”

”Een hele fijne professionele houding. Heel vriendelijk en echt gericht op het kind en daarna goed samenvattend naar de ouder.”